14 oktober 2012

Något konstigt

Mamma har en konstig sjukdom, som heter fer...fabr...fyrdo....fibralgi...eller något sånt. Konstig är den i alla fall och dum!! Hon blir jättetrött och får ont på en massa ställen bara hon gör något liiite extra.

Nu i tisdags till exempel när Elin passade oss för att mamma skulle till doktorn. Undrar varför det heter doktor när människor är sjuka och veterinär när vi är sjuka förresten????? Sjuk som sjuk tycker jag!!! Alltså mamma var hos människoveterinären.

Hon fick åka buss och tåg och sen buss igen för att komma dit,sedan bli undersökt och vänta och bli undersökt igen och sedan åka buss och tåg och buss igen för att komma hem. När hon kom hem såg hon inte klok ut på ögonen, pupillen var stor som en av mina hundmatsploppar!!!!!!!Helt galet. Fast hon hade tydligen fått droppar i ögonen för att de skulle bli så......galet!!!!!Hon hade svårt att se ordentligt också. Ungefär så här kanske.



Nu är hon i alla fall hyfsat normal igen och livet är som vanligt. Bra och dåligt tycker JAG. När mamma är extra trött och inte orkar busa lika mycket med oss brukar hon vara lite extra generös med grisöron och annat sånt gott. Jag tror att hennes motståndskraft mot vad hon kallar tiggande är mindre då.























1 kommentar: